Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egészségnap és Borsófesztivál is lesz június 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 06.
Két fontos közösségi programot is tartanak június 15-én, jövő szombaton Feketehegy-Szárazréten. 9 órától az általános iskola épületében lesz a városrészi egészségnap, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal várnak minden korosztályt. 10 órától a közösségi központ gasztroudvarában serénykednek, kóstolnak az résztvevők a Borsófesztiválon, melyre június 12-ig fogadják a jelentkezéseket.
Tovább...
 
Energetikai konferenciát tartottak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 06.
Hetven éves az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület, a Székesfehérvári Csoport pedig 40. jubileumát ünnepli. A Városházán rendezett konferencián dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntőjében az energiaellátásnak a városfejlesztést meghatározó fontosságára hívta fel a figyelmet, kiemelve a fejlett ipar növekvő energiaigényét, a közösségi közlekedésnek és az okosvárosnak az energetikával összefüggő szempontjait.
Tovább...
 
„Süvegemen nemzetiszín rózsa” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 05.
Hetedik alkalommal hirdették meg a Kárpát-medencei Gyermekrajzpályázatot: a „Süvegemen nemzetiszín rózsa” tematikával beérkezett legjobb alkotásokból nyílt kiállítás a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A Honvédség és Társadalom Baráti Kör kezdeményezésére idén több mint 1600 diák fejezte ki a színek és a formák nyelvén, mit gondolnak a hadtörténelem magyar eseményeiről, és mit jelent számukra a magyar identitás.
Tovább...
 
„Aki itt van, itt van” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 05.
BALANCE SERVICE 2019 – GaramiRichárdEstre várják a közönséget csütörtökön este A Szabadművelődés Házába. Bemutatják a biciklitárolók újraavatására írt szövegekből és fotókból összeállított füzetet, performanszot szerveznek Ricsi fotóinak egymásra másolásával, majd bábelőadás idézi meg Lugosi Béla színművészt, Drakula gróf alakítóját.
Tovább...
 
Legyél ott a Civil Faluban 2019-ben is! Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2019. június 05.
A pályázat célja: civil szervezetek, informális csoportok és a civil társadalommal együttműködő intézmények (kivéve: politikai pártok és azok ifjúsági tagozatai) 2019-es SZIN fesztiválon történő részvételének támogatása, a fesztiválozók megismertetése az aktuális civil tevékenységekkel. A 2019-es Civil Falu szeretne kapcsolódni a “Szeged 300” rendezvénysorozathoz (https://szeged.hu/szeged300), ezért a projektek kidolgozásánál ezt is vegyék figyelembe.
Tovább...
 
Megújult a Gémeskút Étterem! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 04.
Nemcsak külsejében, hanem az étlap tekintetében is teljesen megújult a Gémeskút Étterem, mely Székesfehérvártól 13 km-re, Budapestől 47 km-re a Velencei-tó északi partján, Sukoró község szívében helyezkedik el, ahonnan csodálatos a kilátás. 
Tovább...
 
Kezdődik a Székesfehérvár Rallye Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 04.
Hétvégén rendezik a Székesfehérvár Rallye-t. A látványos SuperSpecial szakasz idején szombaton a Palotai úton, a szervizparknak helyet adó Csíkvári úton pedig szombaton és vasárnap kell forgalomkorlátozásokra, lezárásokra számítani. A menetrendszerinti országos, regionális és helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek az autóverseny idején, a menetidő megnövekedése miatt kérik a közlekedők körültekintő tervezését.
Tovább...
 
Több programot is szerveznek a nemzeti összetartozás napján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 04.
Több megemlékezést is szerveznek június 4-én, kedden, a nemzeti összetartozás napján Székesfehérváron. Az Országzászló téren 09.30 órakor a város Önkormányzata tart emlékünnepséget, majd 10.00 órától a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság emlékülésére, a Városházára várják a történelem iránt érdeklődőket. 16.32 órától ugyancsak az Országzászló tér lesz a helyszíne annak a nagyszabású rendezvénynek, melyet az Országzászló Védnöki Testület szervez, az eseményt felvonulás előzi meg.
Tovább...
 
A fiatalok jövőképét és hitét segítő pedagógusokat köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 04.
Pedagógusnapi ünnepségen adták át a Székesfehérvár Oktatásáért díjakat: az idei évben Dr. Seebauer Márta egyetemi docens, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának oktatási dékánhelyettese, Timár Nicolette Katalin, a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola igazgatója és Kistelekiné Szenkovits Szilvia, a Vasvári Pál Gimnázium volt tanára kapták a város elismerését.
Tovább...
 
A Felsővárosban járdafelújítás kezdődik Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 04.
A Kertalja utca páros, a Havranek József utca páratlan oldalán kezdődik járdafelújítás. A felsővárosi beruházás a Városgondnokság Út programja keretében valósul meg, bruttó 23,15 millió forintból.
Tovább...
 
Pünkösdi Virágálom a színek kavalkádjával Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2019. június 04.
A pünkösdi hétvégén ismét virágpompába öltözik a fehérvári Belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben nyolc helyszínen alkotnak, a kompozíciókra idén is szavazhat a közönség. Megmutatja magát az utánpótlás is, a „Kisinasok versenyében” a benevezett diákcsapatok munkáját a Fő utcán követhetik az érdeklődők.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8988 - 8998 / 20492